Είμαι μουσικός και συγγραφέας, και η μαγειρική είναι το αγαπημένο μου χόμπι. Γεννήθηκα στο Βόλο στις 2/10/56, μεγάλωσα στην Αθήνα, κι επέστρεψα στο Βόλο το 1998. Ήμουν από τα πρώτα μέλη στης Συμφωνικής Ορχήστρας Βόλου. Δίδαξα φλάουτο σε Ωδεία & Μουσικά Σχολεία, μέχρι το 2021, όταν και συνταξιοδοτήθηκα. Έχω δώσει συναυλίες ως σολίστ, καθώς και διάφορα ρεσιτάλ. Επί 9 χρόνια ήμουν καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Φλάουτου που διεξαγόταν στη Μακρινίτσα. Από συγγραφικής πλευράς έχω μεταφράσει πολλά βιβλία από τα Αγγλικά, κι έχω εκδώσει τρία παιδικά βιβλία με μουσικά θέματα. Έχω έναν λατρευτό γιο που με έχει κάνει γιαγιά…
Γιάννα Μυράτ
Είναι τόσο γευστική που θα την απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Θα σας δώσω υλικά για μεγαλύτερη πίτα από αυτή που έφτιαξα για να δοκιμάσω τη συνταγή και την έψησα σε μικρό πυρέξ. Μετάνιωσα; Ω ναι! ?
Γίνεται εύκολα, αλλά… τρώγεται ευκολότερα!
Βαθμός δυσκολίας : Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας : 10΄ Χρόνος μαγειρέματος : 45΄ Μερίδες : 8
tip: Το μέλι που έριξα από πάνω περιείχε και κρόκο Κοζάνης. Αν δεν έχετε τέτοιο μέλι, μπορείτε να το φτιάξετε ψιλοκόβοντας μερικούς στήμονες και αφού ζεστάνετε ελάχιστα και σε πολύ χαμηλή φωτιά το μέλι να τους ρίξετε μέσα. Προσοχή όχι πολύ ώρα ή δυνατή φωτιά για να μην σας καεί.
Input your search keywords and press Enter.