Αυτή είναι η περιβόητη λαγάνα με τα ντολμαδάκια

Καινοτόμες λαγάνες για καλές πωλήσεις και… περί ορέξεως, λαγανόπιτα!

Οι λαγάνες είναι αναπόσπατο κομμάτι στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και ένας φούρνος στη Θεσσαλονίκη, έχει καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης με τις καινοτόμες δημιουργίες του.

Ουρές σε φούρνους και στη Θεσσαλονίκη για μία λαγάνα, με ένα κατάστημα να κάνει εξαιρετικά δουλειά και επικοινωνιακά. Τις προηγούμενες μέρες κατάφερε να κάνει γνωστό ότι για την Καθαρά Δευτέρα δεν βγάζει μόνο τις παραδοσιακές λαγάνες, αλλά και ορισμένες με ιδιαίτερες γεύσεις.

Από νωρίς οι υπάλληλοι δεν έχουν πάρει ανάσα καθώς πολλοί από περιέργεια, σπεύδουν να αγοράσουν και να δοκιμάσουν. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στους περισσότερους φούρνους της πόλης. Πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά φούρνος στη Θεσσαλονίκη, παράγοντας τις παραδοσιακές λαγάνες με νέες γεύσεις, όπως αυτή με γεύση ντολμαδάκια. Πιο αναλυτικά, διάσημες έχουν γίνει πλέον οι λαγάνες με γεύση… ντολμαδάκια που παράγει ένας φούρνος στην οδό Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από το χιουμοριστικό σχόλιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok, ο οποίος μαθαίνοντας το γεγονός είπε ότι θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα. Ικανό τον έχουμε… 😂

Η Ελένη Καλλίδου, η δημιουργός της λαγάνας με ντολμαδάκια επισημαίνει πως εκτός από τη λαγάνα με γεύση ντολμαδάκια, φέτος για πρώτη χρονιά ετοίμασε και λαγάνες στιφάδο, αλλά και λαγάνες με καραμελωμένο κρεμμύδι.

Η ίδια παράγει για 3η χρονιά, λαγάνες με ψημένο ταραμά και λεμόνι, με όλες τις παραπάνω γεύσεις να μπορούν να συνδυαστούν άνετα με πολλά πιάτα από το σαρακοστιανό τραπέζι και να δώσουν άλλο «χρώμα» στα Κούλουμα και την Καθαρά Δευτέρα.

Σύμφωνα με την κ. Καλλίδου που μίλησε στο grtimes.gr, οι νέες γεύσεις εντυπωσιάζουν τους πελάτες της, κάποιοι από τους οποίους γελάνε στην αρχή, μετά όμως τους αρέσουν ιδιαίτερα.

Τι να πούμε; Περί ορέξεως… λαγανόπιτα!

Total
0
Shares