Κυριακή των Βαΐων με «σπέσιαλ» συνταγές με ψάρι ή θαλασσινά!

Total
1
Shares

«Βάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό, κι ως την άλλη Κυριακή με το κόκκινο αυγό». Στο πνεύμα της ημέρας, μερικές «σπέσιαλ» για να στεφθεί το τραπέζι σας με επιτυχία… μετά βαΐων και κλάδων!

Σήμερα σπάμε τη νηστεία και θα σας δώσω μερικές συνταγές με ψάρι ή θαλασσινά, για να το απολαύσετε:

Τηγανιτές γαρίδες με γλυκόξινη σάλτσα πορτοκάλι

Βαθμός δυσκολίας  Εύκολη | Χρόνος προετοιμασίας  15΄ | Χρόνος μαγειρέματος  25΄ | Μερίδες  4


Λιγκουίνι με μοσχιούς alla Luciana

Βαθμός δυσκολίας  Εύκολη | Χρόνος προετοιμασίας  15΄ | Χρόνος μαγειρέματος  45΄ | Μερίδες  4


Τονάκια με ρύζι και σπέσιαλ σάλτσα!

Βαθμός δυσκολίας Εύκολη | Χρόνος προετοιμασίας 15΄ | Χρόνος μαγειρέματος 25΄ | Μερίδες 4


Τορτίγιες με φρέσκες σαρδέλες

Βαθμός δυσκολίας  Εύκολη | Χρόνος προετοιμασίας  15΄ | Χρόνος μαγειρέματος  20΄ | Μερίδες  4


Ψάρι με κάρυ σε στυλ Κεράλα

Βαθμός δυσκολίας Εύκολη | Χρόνος προετοιμασίας 15΄ | Χρόνος μαγειρέματος 20΄ | Μερίδες 4-6


Φιλέτο γλαύκου με πουρέ λαχανικών | 💡 Ιδέα

Total
1
Shares

«Τι έτρωγαν οι αρχαίοι Έλληνες»: Η Αρχαία Ελληνική διατροφή σε συμπόσιο του Γέιλ

Αρχαία Ελληνική Κουζίνα: Επιστροφή στο Μέλλον, είναι ο τίτλος του Συμποσίου που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20…

You May Also Like

Total
1
Share