Μοιράστε την συνταγούλα μου! 🙂
Το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό που το δροσίζει πάντα είναι ένα υπέροχο παγωτό!
Μια απίθανη συνταγή για να φτιάξετε μπολάκια-βάση για να το σερβίρετε, εύκολα, νόστιμα και απλά.
Η ζύμη churro, μοιάζει λιγάκι με τη δική μας τουλούμπα και είναι δημοφιλής σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Φιλιππίνες και Ισπανόφωνη Αμερική.
Η ζύμη churro, μοιάζει λιγάκι με τη δική μας τουλούμπα και είναι δημοφιλής σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Φιλιππίνες και Ισπανόφωνη Αμερική.
Υλικά
Για 8 κύπελλα churro
- ¼ φλιτζάνι βούτυρο, κομμένο σε κύβους
- 2 κουταλιές της σούπας. καστανή ζάχαρη
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι - 1 φλιτζάνι νερό
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια - 4 αυγά
- Μαγειρικό-λάδι σπρέι
- Λάδι για το τηγάνισμα
- Κανέλα με ζάχαρη
- Παγωτό
- Hot φοντάν και καραμέλα topping (προαιρετικό)
Για την παρασκευή του παρακολουθείστε το βίντεο: