25/05/2019
  • αναζήτηση
  • αναζήτηση

Πασχαλινά σοκολατένια αυγά με τσίζκεικ

Μια ωραία ιδέα για το πασχαλινό τραπέζι σας – γίνονται πανεύκολα!

Βαθμός δυσκολίας  Χρόνος προετοιμασίας 10΄ Συνολικός Χρόνος 20΄ Μερίδες 12

Υλικά

  • 12 μικρά μπαλόνια, πολύ καλά πλυμένα
  • 1 1/2 κούπα σοκολάτα, λιωμένη
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • μαρμελάδα βερίκοκο

Εκτέλεση

  1. Απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλα
  2. Φουσκώστε τα μπαλόνια σε σχήμα αυγού και βυθίστε στη λιωμένη σοκολάτα, γυρίζοντας να πάει η σοκολάτα παντού αλλά να μείνουν ακάλυπτες οι κορυφές
  3. Τοποθετείστε τα στη λαδόκολλα και παγώστε τα για 15 λεπτά
  4. Εν τω μεταξύ ετοιμάστε το cheesecake: Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός το τυρί κρέμας, την άχνη ζάχαρη, την κρέμα, την βανίλια και το αλάτι
  5. Κόψτε τις κορυφές από τα μπαλόνια για να ξεφουσκώσουν και απαλά αφαιρέστε τα από το κάθε κέλυφος σοκολάτας
  6. Γεμίστε κάθε κέλυφος με την κρέμα τυριού
  7. Βάλτε στην κορυφή από μια κουταλιά μαρμελάδας βερίκοκου. (Εάν η μαρμελάδα αρχίσει να γλιστράει, παγώστε την για 10 λεπτά)
Δείτε το βίντεο:

Πασχαλινά σοκολατένια αυγά με τσίζκεικ

Χρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά

Ολικός χρόνος: 20 λεπτά

Γίνονται: 12

Πασχαλινά σοκολατένια αυγά με τσίζκεικ

Υλικά

  • 12 μικρά μπαλόνια, πολύ καλά πλυμένα
  • 1 1/2 κούπα σοκολάτα, λιωμένη
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • μαρμελάδα βερίκοκο

Εκτέλεση

  1. Απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλα
  2. Φουσκώστε τα μπαλόνια σε σχήμα αυγού και βυθίστε στη λιωμένη σοκολάτα, γυρίζοντας να πάει η σοκολάτα παντού αλλά να μείνουν ακάλυπτες οι κορυφές
  3. Τοποθετείστε τα στη λαδόκολλα και παγώστε τα για 15 λεπτά
  4. Εν τω μεταξύ ετοιμάστε το cheesecake: Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός το τυρί κρέμας, την άχνη ζάχαρη, την κρέμα, την βανίλια και το αλάτι
  5. Κόψτε τις κορυφές από τα μπαλόνια για να ξεφουσκώσουν και απαλά αφαιρέστε τα από το κάθε κέλυφος σοκολάτας
  6. Γεμίστε κάθε κέλυφος με την κρέμα τυριού
  7. Βάλτε στην κορυφή από μια κουταλιά μαρμελάδας βερίκοκου. (Εάν η μαρμελάδα αρχίσει να γλιστράει, παγώστε την για 10 λεπτά)
έγραψε...
Συνταγές που βρήκα
δείτε όλα τα άρθρα
έγραψε... Συνταγές που βρήκα

Καλωσορίσατε στην κουζίνα μου!

Η γιαγιά Κυριακούλα

Βρείτε με στο Facebook!

Επισκέψεις

  • 4.236 Επισκέψεις