I ♥️ kouzina

Πως να φτιάξεις το τέλειο σπιτικό μπέργκερ – Top chef αποκαλύπτει το μυστικό

Το μυστικό για ένα τέλειο σπιτικό μπέργκερ βρίσκεται στην ποιότητα του κρέατος και… σε μια απλή κίνηση!

«Υγιεινή διατροφή» δεν σημαίνει στέρηση, αλλά ισορροπημένη διατροφή και μαγειρεμένη με καλά υλικά και… πολύ αγάπη!

Ο Αυστραλός chef, Neil Perry, μοιράζεται το μυστικό για υπέροχο, σπιτικό μπέργκερ.

Το πρώτο μυστικό βρίσκεται στην ποιότητα του κιμά. Ο κιμάς πρέπει είναι φρέσκος, και έτσι δεν χρειάζεται να προσθέσουμε πολλά μπαχαρικά που μπορεί να αλλοιώσουν την γεύση του. Να ζητήσουμε από τον χασάπη μας να μας κόψει ένα καλό μέρος χωρίς πολλά λιπαρά.

Ωστόσο, αυτό που συμβουλεύει για να γίνει ωραίο το μπιφτέκι είναι να μην ρίξουμε αλάτι όταν πλάσουμε τον κιμά και να το ψήσουμε medium.

«Το πιο σημαντικό: μην προσθέσετε αλάτι ή κάτι άλλο. Αφήστε το κρέας σκέτο. Για να κρατήσει την αυθεντική μυρωδιά του. Τα υπόλοιπα toppings (το τυρί, η σάλτσα, το μαρούλι, το μπέικον) θα κάνουν όλη την δουλειά», λέει ο Chef.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε με!

Ακολουθήστε με στο Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Η γιαγιά Κυριακούλα μαγείρεψε/έγραψε

Η γιαγιά Κυριακούλα

Συνταγές που βρήκα

Συνταγές που βρήκα

Το θες στην κουζίνα σου❕

Δοσομετρητής: Πως αντιστοιχούν κούπες σε γραμμάρια για υγρά και στερεά

Οι συνταγές μου

Γιαγιά Κυριακούλα

Η γιαγιά Κυριακούλα

Ακολουθήστε με!

Ακολουθήστε με στο Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

© I ❤ KOUZINA 2021 – All Rights Reserved